English Conversation Clubs

英語會話俱樂部

English Learners

Lights, Camera, Cantonese!

Get your Cantonese groove on by watching these movies, TV shows, and language learning channels available through OPL.
library services, english learners, immigration, meetups, patrons, Chavez, librarian

與別人一起練習 

你不必獨自學習英語(或其他語言)!我們的英語會話俱樂部提供支援環境,你可以在這裡與其他學員一起練習英語。 

與你一起探索、聯繫和成長。

目前,我們無法當面練習,到新冠疫情狀況許可時,屋崙 (奧克蘭市公立圖書館 (OPL) 各分館將會添加俱樂部活動。在此之前,部分英語會話俱樂部都在網上聚會。 

請報名加入我們的通訊名單,以獲得有關圖書館服務和活動的最新消息。查詢面對面英語會話俱樂部重開的時間。 

在此期間,我們希望你喜歡我們的網上英語會話俱樂部! 

Back to Top